Když se technologie setká s inovativním přístupem k nemovitostem, vznikají řešení, která jsou životaschopnou odpovědí na výzvy trhu a očekávání zákazníků. Tak se zrodil Appartme. Appartme je způsob, jak zvýšit hodnotu své investice, přilákat nové kupce, ale také chytrý způsob, jak se chovat ekologicky. Appartme je atraktivní chytrý byt. 

Když se technologie setká s inovativním přístupem k nemovitostem, vznikají řešení, která jsou životaschopnou odpovědí na výzvy trhu a očekávání zákazníků. Tak se zrodil Appartme. Appartme je způsob, jak zvýšit hodnotu své investice, přilákat nové kupce, ale také chytrý způsob, jak se chovat ekologicky. Appartme je atraktivní chytrý byt. Jedná se o zvýšení hodnoty a prestiže vaší investice, ale také o skutečný nástroj přizpůsobený potřebám měnícího se trhu a očekáváním budoucích obyvatel. Appartme je aplikace vytvořená pro správu bytů, která nastavuje nový standard pro bydlení. Appartme představuje komfort, který dnes lidé při výběru bytu očekávají. 

Smartliving, smartloving

Věděli jste, že do roku 2025 budou v Polsku až 2 miliony bytů vybaveny systémem Smart Home? Vyplývá to z průzkumu portálu Statista.com. To není překvapivé - takzvaný internet věcí byl vytvořen proto, aby podporoval lidi v jejich každodenních činnostech. Podporovat a někdy i pomáhat. A to vše proto, abyste měli více času na věci, na kterých skutečně záleží - rodinu, přátele, odpočinek - a zároveň měli pod kontrolou a plně si uvědomovali procesy, které řídí vaši chytrou domácnost. 

Domácí automatizace Appartme byla od začátku až do konce navržena s ohledem na vás a vaše měnící se potřeby. Nenajdete u nás barevná světla a gadgety, kterými je trh s chytrými domy proslulý. Ve společnosti Appartme se zaměřujeme na optimalizaci každodenních činností, aby se každému uživateli domácnosti žilo jednoduše lépe. Autor řešení, polská společnost S-Labs, nabízí systém inteligentního řízení domácnosti pro dnešní dobu.

Naše řešení již používají významní vývojáři. Appartme se stává standardem na trhu a v kontextu několika příštích let se ukáže jako skvělá investice. Věříme, že společně můžeme vytvořit budoucnost trhu s nemovitostmi.